Sadjarstvo Krepfl – Slovenia - ProFruit

Sadjarstvo Krepfl – Slovenia

Sunt încrezător în recomandarea mea către întreaga echipă ProFruit, deoarece am fost mulțumiți de fiecare proces. Reacția lor la orice întrebare este foarte amplă, asigurând răspunsuri prompte la fiecare întrebare. Suntem extrem de multumiti de echipament, motiv pentru care ne-am intors recent pentru a achizitiona un utilaj suplimentar.

Sandiarstvo Krepfl is a third-generation family farm located in Rače, Slovenia, specializing in the cultivation and processing of fruits.

Matej Krepfl
Proprietar al Sandiarstvo Krepfl
Slovenia

About The Client

Sandiarstvo Krepfl este o fermă de familie la a treia generație situată în Rače, Slovenia, specializată în cultivarea și prelucrarea fructelor și fructelor de pădure. Ferma cultivă în principal mere, pere, zmeură, mure, prune și cireșe. După sezonul recoltei, ei produc o varietate de delicatese, inclusiv sucuri, fructe uscate, gemuri, oțet și băuturi spirtoase.

Obiectiv

Anterior, am externalizat serviciile de presare a merelor către o altă fermă, în timp ce pasteurizarea și umplerea erau efectuate la fața locului. Aceasta a fost practica noastră în ultimii 12 ani. Cu toate acestea, din cauza cererii în creștere pentru sucuri de fructe și servicii de presare, am luat decizia de a investi într-o linie nouă și inovatoare de producție de sucuri.

Soluția

Scopul principal a fost de a maximiza eficiența procesării fructelor, menținând în același timp calitatea ridicată a produsului. Prin urmare, s-au angajat în căutarea unui producător de renume pentru presă și, în cele din urmă, au ales ProFruit Machinery ca partener.

Beneficiile

„Tranziția noastră către o linie de producție de sucuri minimală nu numai că a maximizat randamentul nostru de fructe, ci și a minimizat costurile de procesare.

Cu capacitățile noastre îmbunătățite de procesare, acum suntem capabili să procesăm până la 1200 de kilograme de fructe pe oră. În plus, putem procesa fructe de pădure la o capacitate de 500 de litri pe oră. Putem spune cu încredere că nu numai că ne-am optimizat fluxul de lucru, ci ne-am aliniat și cu cererea în creștere a producției.”

1kg
fructe pe oră
1
fructe de pădure pe oră

Beneficiarul a cumpărat

Puteți verifica utilajele comandate de clientul nostru și puteți verifica detaliile făcând clic pe oricare dintre produsele de mai jos.

Bin tipper unloader 500
Fruit washing, sorting, grinding

Bin Tipper UNLOADER 800

Bin tipper UNLOADER 800 is used for unloading fruit, berries or vegetables from plastic or wooden pallet boxes.
Belt press 1200
Fruit pressing

Belt Press POWERPRESS 1200

Belt press POWERPRESS 1200 is designed for pressing fruit, berry and vegetable mass. Fruit mass is placed on the tape which presses it against cylinders.

Galerie

Aruncă o privire la fotografiile utilajelor beneficiarului

Alte Proiecte

Citiți articolele care prezintă alte proiecte ale noastre în care ne-am personalizat mașinile de prelucrare și umplere pentru fructe și le-am furnizat clienților noștri din întreaga lume.

pakurlan tila juice production

PAKURLAN TILA – Finlanda

Situată în Finlanda, o fermă de mere de producție locală nu numai că își vinde propriul suc de mere, ci oferă și un serviciu de presare a sucului. Căutând să sporească eficiența, ferma a implementat modificări în procesele sale de servicii.
cinder making

ODELSGUT – Norvegia

În urmă cu câțiva ani, Odelsgut a pornit într-o călătorie în producția de cidru și suc. Ei invită clienții să îmbrățișeze alura Norvegiei cu o degustare încântătoare de cidru, completată de o vizită la ferma lor pitorească de-a lungul pitorescului Sognefjord.
profruit machinery juice processing

LE PESSOIR DE LA VILLENEUVE – Franța

Sunt o afacere de familie din Franța, care produce suc de mere și cidru și oferă clienților servicii de presare a sucului. După câteva sezoane de muncă, cererea a devenit atât de mare încât au început să caute modernizarea utilajelor.
profruit machinery juice processing

KMETIJA KAJŽER – Slovenia

Kmetija Kajžer este o fermă montană care cultivă diverse culturi și produse, inclusiv recoltarea de mere și pere. Ei produc suc, vin și cidru și căutau să-și modernizeze mașinile.