PAKURLAN TILA – Finlanda - ProFruit

PAKURLAN TILA – Finlanda

Am primit consultanță excelentă atât înainte, cât și după achiziționarea liniei noastre de procesare. Echipa a oferit o rezolvare rapidă a problemelor în doar 2 ore, iar piesele de schimb au fost livrate prompt în 2 zile. O creștere de cinci ori a producției în timpul unei zile lucrătoare – un bonus fantastic.

profruit machinery client

Matias Lampinen
Proprietar Pakurlan Tila
Finlanda

Despre beneficiar

Pakurlan Tila – Fermă locală de producție de mere, situată în mijlocul orașului Paimo, Finlanda. Merele și câmpurile au fost cultivate în cadrul aceleiași familii, aflată în prezent la a 5-a generație.

Astăzi, pe lângă vânzarea propriei producții de suc de mere, oferă beneficiarilor și un serviciu de presare a sucului.

Obiectivul

Anterior, foloseau o presă hidraulică, un mic concasor și un pasteurizator modest. Capacitatea zilnică a fost limitată la 1000 de kilograme de mere. Aveau o mare nevoie de o soluție inovatoare și de o capacitate mai mare pentru mașini.

Soluția

Prin îmbunătățiri strategice cu ProFruit Machinery, beneficiarul a decis să opteze pentru o linie completă de procesare a sucurilor, cu o capacitate mai mare. De asemenea, a fost necesar de a adăuga mașini suplimentare în linie.

Beneficii

„Am obținut o creștere remarcabilă a eficienței, de 5 ori, permițându-ne să procesăm o cantitate impresionantă de 5.000 de kilograme de măr în timpul „orelor de birou”.

Încorporarea de mașini suplimentare, în special transportorul cu șurub pentru îndepărtarea piureului presat, a jucat un rol esențial în maximizarea randamentului de mere și reducerea la minimum a întreținerii. Această dezvoltare ne-a ușurat, de asemenea, munca și acum suntem capabili să deservim clienții noștri cu presarea merelor de 5 ori mai repede.”

1
eficiență crescută
1
serviciu de presare mai rapid

Beneficiarul a cumpărat

Puteți verifica utilajele comandate de clientul nostru și puteți verifica detaliile făcând clic pe oricare dintre produsele de mai jos.

Belt press 1200
Fruit pressing

Belt Press POWERPRESS 1200

Belt press POWERPRESS 1200 is designed for pressing fruit, berry and vegetable mass. Fruit mass is placed on the tape which presses it against cylinders.
Stainless steel tanks with different sizes
Accessories

Stainless Steel Tank

Stainless steel tank with anti-dust cover is used to contain various liquids. Comes in different sizes.

Galerie

Aruncă o privire la fotografiile utilajelor beneficiarului

Alte Proiecte

Citiți articolele care prezintă alte proiecte ale noastre în care ne-am personalizat mașinile de prelucrare și umplere pentru fructe și le-am furnizat clienților noștri din întreaga lume.

Sadjarstvo Krepfl – Slovenia

Sandiarstvo Krepfl este o fermă de familie la a treia generație, situată în Rače, Slovenia, specializată în cultivarea și prelucrarea fructelor și fructe de pădure. Scopul lor principal a fost de a maximiza eficiența procesării fructelor, menținând în același timp calitatea ridicată a produsului.
cinder making

ODELSGUT – Norvegia

În urmă cu câțiva ani, Odelsgut a pornit într-o călătorie în producția de cidru și suc. Ei invită clienții să îmbrățișeze alura Norvegiei cu o degustare încântătoare de cidru, completată de o vizită la ferma lor pitorească de-a lungul pitorescului Sognefjord.
profruit machinery juice processing

LE PESSOIR DE LA VILLENEUVE – Franța

Sunt o afacere de familie din Franța, care produce suc de mere și cidru și oferă clienților servicii de presare a sucului. După câteva sezoane de muncă, cererea a devenit atât de mare încât au început să caute modernizarea utilajelor.
profruit machinery juice processing

KMETIJA KAJŽER – Slovenia

Kmetija Kajžer este o fermă montană care cultivă diverse culturi și produse, inclusiv recoltarea de mere și pere. Ei produc suc, vin și cidru și căutau să-și modernizeze mașinile.