Mobilitatea liniei de procesare a permis afacerii noastre să crească rapid. Acum putem să presăm sucul direct în locații diferite, economisind costurile instalațiilor și menținând în același timp o eficiență excelentă. Mașinile funcționează excepțional, permițându-ne să deservim mai mulți clienți în timpul sezonului aglomerat.
Beneficii
The Mobile Fruit Processing Line has transformed Mana Sula’s operations by delivering:
- High Capacity: Processing up to 1200 kg of fruit per hour to meet customer demand.
- Mobility: Operating at various locations, reducing fixed costs.
- Efficiency: Automated processes deliver 75% juice yield with minimal waste.
- Ease of Use: Requiring only one person to manage the entire line.
- Versatility: Packaging options include both Bag-in-Box and Stand-up Pouches.
This solution has enabled Mana Sula to expand sustainably while maintaining the quality they’re known for.
1
eficiență
1
persoană pentru operare
Beneficiarul a cumpărat
Puteți verifica utilajele comandate de clientul nostru și puteți verifica detaliile făcând clic pe oricare dintre produsele de mai jos.
Echipamente pentru producția de sucuri
Linia mobilă de procesare a fructelor conține toate utilajele pentru producerea sucului și oferă posibilitatea de a procesa diverse fructe în locul ales de dvs.
Alte Proiecte
Citiți articolele care prezintă alte proiecte ale noastre în care ne-am personalizat mașinile de prelucrare și umplere pentru fructe și le-am furnizat clienților noștri din întreaga lume.
Sadjarstvo Krepfl – Slovenia
Sandiarstvo Krepfl este o fermă de familie la a treia generație, situată în Rače, Slovenia, specializată în cultivarea și prelucrarea fructelor și fructe de pădure. Scopul lor principal a fost de a maximiza eficiența procesării fructelor, menținând în același timp calitatea ridicată a produsului.
PAKURLAN TILA – Finlanda
Situată în Finlanda, o fermă de mere de producție locală nu numai că își vinde propriul suc de mere, ci oferă și un serviciu de presare a sucului. Căutând să sporească eficiența, ferma a implementat modificări în procesele sale de servicii.
ODELSGUT – Norvegia
În urmă cu câțiva ani, Odelsgut a pornit într-o călătorie în producția de cidru și suc. Ei invită clienții să îmbrățișeze alura Norvegiei cu o degustare încântătoare de cidru, completată de o vizită la ferma lor pitorească de-a lungul pitorescului Sognefjord.
LE PESSOIR DE LA VILLENEUVE – Franța
Sunt o afacere de familie din Franța, care produce suc de mere și cidru și oferă clienților servicii de presare a sucului. După câteva sezoane de muncă, cererea a devenit atât de mare încât au început să caute modernizarea utilajelor.