LE PESSOIR DE LA VILLENEUVE – Franța - ProFruit

LE PESSOIR DE LA VILLENEUVE – Franța

Suntem foarte fericiți să lucrăm cu un aparat ProFruit. Am cumpărat o presă cu bandă în 2022. Noi și clienții suntem încântați! Într-adevăr, timpul economisit este semnificativ și am reușit să ne reducem volumul de muncă.

Pentru noi, există doar avantaje.

Pe lângă aspectul de lucru, suntem foarte mulțumiți și de service-ul pentru clienți. Apropo, am primit un mic cadou de Crăciun, așa că mulțumim lui ProFruit pentru tot!

Soizic Jégat
Proprietar al Le Pressoir De la Villeneuve
Franţa

Despre Client

Le Pressoir de la Ville-neuve este o afacere de familie care produce suc de mere și cidru și oferă clienților servicii de presare a sucului. Au o fabrică de presare a sucului și presează suc de mere pentru clienții lor în timpul sezonului de recoltare a merelor. De asemenea, își produc propriul suc și cidru și le vând în diferite piețe.

Obiectiv

După câteva sezoane de muncă, sucul natural de mere produs de Le Pressoir de la Ville-neuve a devenit atât de popular încât vechea lor presă de 350 kg/h nu a fost suficientă. Cererea a fost atât de mare încât pentru a-și satisface clienții, afacerea de familie a început să caute o presă cu eficiență mai mare.

Soluția

După ce am aflat despre nevoile și așteptările clienților, am oferit o presă cu bandă POWERPRESS 1200 cu o capacitate de 1200 kg/h. Funcționează perfect în fabricile de presare a sucului și poate obține un randament de suc de la mere de până la 75 %.

 

Beneficii

Presa cu bandă POWERPRESS 1200 a crescut eficiența beneficiarului cu 35%, ceea ce contribuie semnificativ la procesul de producție al acestuia. Obținând o eficiență mai mare, ei sunt capabili să deservească mult mai mulți clienți în timpul perioadei aglomerate de recoltare a merelor.

Producția de suc de mere cu ajutorul mașinii noastre este de până la 75 %. Înseamnă că mașina stoarce tot ce poate din măr, lăsând doar un piure uscat.

Presele noastre cu bandă vin și cu pompă integrată și rezervor de colectare a sucului. Aceasta înseamnă că beneficiarii noștri economisesc bani și nu au nevoie de rezervor și pompă suplimentară de colectare a sucului, care altfel ar folosi mult spațiu și ar cauza costuri suplimentare.

1
eficiență crescută
1
producția de suc de mere

Beneficiarul a cumpărat

Puteți verifica utilajele comandate de clientul nostru și puteți verifica detaliile făcând clic pe oricare dintre produsele de mai jos.

Belt press 1200
Fruit pressing

Belt Press POWERPRESS 1200

Belt press POWERPRESS 1200 is designed for pressing fruit, berry and vegetable mass. Fruit mass is placed on the tape which presses it against cylinders.

Galerie

Aruncă o privire la fotografiile utilajelor beneficiarului

Alte Proiecte

Citiți articolele care prezintă alte proiecte ale noastre în care ne-am personalizat mașinile de prelucrare și umplere pentru fructe și le-am furnizat clienților noștri din întreaga lume.

Sadjarstvo Krepfl – Slovenia

Sandiarstvo Krepfl este o fermă de familie la a treia generație, situată în Rače, Slovenia, specializată în cultivarea și prelucrarea fructelor și fructe de pădure. Scopul lor principal a fost de a maximiza eficiența procesării fructelor, menținând în același timp calitatea ridicată a produsului.
pakurlan tila juice production

PAKURLAN TILA – Finlanda

Situată în Finlanda, o fermă de mere de producție locală nu numai că își vinde propriul suc de mere, ci oferă și un serviciu de presare a sucului. Căutând să sporească eficiența, ferma a implementat modificări în procesele sale de servicii.
cinder making

ODELSGUT – Norvegia

În urmă cu câțiva ani, Odelsgut a pornit într-o călătorie în producția de cidru și suc. Ei invită clienții să îmbrățișeze alura Norvegiei cu o degustare încântătoare de cidru, completată de o vizită la ferma lor pitorească de-a lungul pitorescului Sognefjord.
profruit machinery juice processing

KMETIJA KAJŽER – Slovenia

Kmetija Kajžer este o fermă montană care cultivă diverse culturi și produse, inclusiv recoltarea de mere și pere. Ei produc suc, vin și cidru și căutau să-și modernizeze mașinile.