KMETIJA KAJŽER – Slovenia - ProFruit

KMETIJA KAJŽER – Slovenia

Grozavă, grozavă mișcare. Odată cu achiziția, am îmbunătățit semnificativ procesul de lucru și condițiile de lucru. Atitudinea și receptivitatea ProFruit sunt excelente și este un exemplu de bună practică pe care toate companiile ar trebui să o urmeze. Acesta a fost primul nostru contact cu această companie și cred că nu va fi ultimul. RECOMANDAM!

kmetija kajžer

Ivan Praznik
Proprietar Kmetija Kajžer
Slovenia

profruit machinery juice processing

Despre Client

Kmetija Kajžer este o fermă montană care are diverse culturi și produse, inclusiv recoltarea de mere și pere. Pe lângă alte producții (miere, cartofi, ceară etc.) se produce și suc, vin și cidru.

Obiectiv

Kmetija Kajžer obișnuia să spele și să zdrobească merele separat și căuta opțiuni de modernizare a utilajelor.

Soluția

După discuții despre capacitatea de producție și nevoile acestora, am oferit moara cu elevator pentru spălat fructe MAXIMILL 1000 care este perfectă pentru spălarea și zdrobirea merelor și perelor.

Beneficiile

Moara cu elevator pentru spălat fructe MAXIMILL 1000 este o opțiune excelentă pentru spălarea și zdrobirea fructelor, în special a merelor și perelor. Mașina este echipată cu o masă suplimentară în fața bazinului de spălare pentru a așeza convenabil pe ea lăzile cu fructe și pentru a răsturna produsele direct în apă. Bazin cuprinzător este realizat în formă de V, ceea ce ajută fructele să se deplaseze cu ușurință spre elevator.

Sistemul integrat de pulverizare cu apă asigură o spălare suplimentară atunci când fructele sunt ridicate pe elevator. În plus, capul de zdrobire al mașinii este rotund, astfel încât tot piureul zdrobit se scurge direct pentru prelucrare ulterioară. Această caracteristică ajută semnificativ și la spălarea capului, deoarece nu există colțuri. În comparație cu mașinile altor producători, tehnologia formei rotunde este superioară, deoarece colțurile capetelor în formă pătrată rețin o mulțime de resturi de fructe timp îndelungat și pot provoca fermentarea sucului.

Beneficiarul a cumpărat

Puteți verifica utilajele comandate de clientul nostru și puteți verifica detaliile făcând clic pe oricare dintre produsele de mai jos.

Galerie

Aruncă o privire la fotografiile utilajelor beneficiarului

Alte Proiecte

Citiți articolele care prezintă alte proiecte ale noastre în care ne-am personalizat mașinile de prelucrare și umplere pentru fructe și le-am furnizat clienților noștri din întreaga lume.

Sadjarstvo Krepfl – Slovenia

Sandiarstvo Krepfl este o fermă de familie la a treia generație, situată în Rače, Slovenia, specializată în cultivarea și prelucrarea fructelor și fructe de pădure. Scopul lor principal a fost de a maximiza eficiența procesării fructelor, menținând în același timp calitatea ridicată a produsului.
pakurlan tila juice production

PAKURLAN TILA – Finlanda

Situată în Finlanda, o fermă de mere de producție locală nu numai că își vinde propriul suc de mere, ci oferă și un serviciu de presare a sucului. Căutând să sporească eficiența, ferma a implementat modificări în procesele sale de servicii.
cinder making

ODELSGUT – Norvegia

În urmă cu câțiva ani, Odelsgut a pornit într-o călătorie în producția de cidru și suc. Ei invită clienții să îmbrățișeze alura Norvegiei cu o degustare încântătoare de cidru, completată de o vizită la ferma lor pitorească de-a lungul pitorescului Sognefjord.
profruit machinery juice processing

LE PESSOIR DE LA VILLENEUVE – Franța

Sunt o afacere de familie din Franța, care produce suc de mere și cidru și oferă clienților servicii de presare a sucului. După câteva sezoane de muncă, cererea a devenit atât de mare încât au început să caute modernizarea utilajelor.