ELEGAST CIDERY – Olanda - ProFruit

ELEGAST CIDERY – Olanda

Eficiența este enormă. Într-o zi acum presăm aproape 3000 de litri cu o singură persoană. Anul trecut, cu două persoane am presat 1000 de litri pe zi. Deci suntem mult mai eficienți.

Arjen Meeuwsen
Proprietar al Elegast Cidery
Olanda

Despre Client

Elegast cidery produce cidru natural din mere tradiționale din livadă olandeză. Ei fac totul singuri: recoltează merele, le presează în suc și le fermentează pentru a obține un cidru cu gust unic.

Obiectivul

Elegast cidery obișnuia să lucreze cu o presă care nu corespundea nevoilor lor de producție. 2 persoane trebuiau să lucreze cu această presă doar pentru a ajunge la ~1000 litri de suc pe zi. Acest lucru nu a fost suficient – mai ales având în vedere că presa necesita prea multă muncă și atenție. Desigur, scopul lor a fost să ajungă la o eficiență mai mare.

Soluția

Pentru a găsi cea mai bună soluție, am organizat mai multe apeluri video care ne-au ajutat să înțelegem pe deplin nevoile și așteptările clienților. Am oferit o linie completă de prelucrare a fructelor cu o capacitate de 1200 kg/h, care constă din:

  • cuva basculantă UNLOADER 500
  • transportor de sortare
  • mașină de spălat fructe cu zdrobitor și elevator MAXIMILL 3000
  • presă cu bandă POWERPRESS 1200
  • filtru dublu
  • transportator cu șurub

Beneficii

Linia completă de procesare a fructelor de 1200 kg/h a crescut semnificativ eficiența. S-a trecut de la 1000 litri pe zi (lucrând cu 2 persoane), la 3000 L pe zi (lucrând cu 1 persoană).

Mașinile noastre au reușit să îmbunătățească performanța generală a producției de suc. Pe lângă o eficiență mai mare, unul dintre principalele beneficii ale achiziționării unei linii complete este asigurarea că toate mașinile funcționează în sinergie perfectă. Acest lucru a condus la un proces de lucru mai convenabil și la o întreținere mai ușoară – la Elegast cidery, mașinile noastre necesită cu 50 % mai puțină forță de muncă.

În timpul procesului de lucru, sistemul de basculare ridică containerul cu mere și le răstoarnă pe transportor. Acesta transportă produsele la moara de spălat fructe, care spală merele și le zdrobește într-un piure. Apoi piureul intră în presa cu bandă – banda mașinii presează continuu piureul pe cilindrii și produce suc. Sucul este filtrat prin filtrul dublu de suc, iar transportorul cu șurub se ocupă de restul de piure, transportându-l în containerul exterior. După aceasta, totul este pregătit pentru procesul de fermentație care duce la un cidru natural și delicios.

1
eficiență crescută
1
mai puțină forță de muncă

Beneficiarul a cumpărat

Puteți verifica utilajele comandate de clientul nostru și puteți verifica detaliile făcând clic pe oricare dintre produsele de mai jos.

Bin tipper unloader 500
Fruit washing, sorting, grinding

Bin Tipper UNLOADER 800

Bin tipper UNLOADER 800 is used for unloading fruit, berries or vegetables from plastic or wooden pallet boxes.
Sorting conveyor with transporter for fruits and vegetables
Fruit washing, sorting, grinding

Sorting Conveyor

Sorting conveyor is used in a fruit, berry and vegetable processing line for sorting and drying the products.
Belt press 1200
Fruit pressing

Belt Press POWERPRESS 1200

Belt press POWERPRESS 1200 is designed for pressing fruit, berry and vegetable mass. Fruit mass is placed on the tape which presses it against cylinders.

Alte Proiecte

Citiți articolele care prezintă alte proiecte ale noastre în care ne-am personalizat mașinile de prelucrare și umplere pentru fructe și le-am furnizat clienților noștri din întreaga lume.

Sadjarstvo Krepfl – Slovenia

Sandiarstvo Krepfl este o fermă de familie la a treia generație, situată în Rače, Slovenia, specializată în cultivarea și prelucrarea fructelor și fructe de pădure. Scopul lor principal a fost de a maximiza eficiența procesării fructelor, menținând în același timp calitatea ridicată a produsului.
pakurlan tila juice production

PAKURLAN TILA – Finlanda

Situată în Finlanda, o fermă de mere de producție locală nu numai că își vinde propriul suc de mere, ci oferă și un serviciu de presare a sucului. Căutând să sporească eficiența, ferma a implementat modificări în procesele sale de servicii.
cinder making

ODELSGUT – Norvegia

În urmă cu câțiva ani, Odelsgut a pornit într-o călătorie în producția de cidru și suc. Ei invită clienții să îmbrățișeze alura Norvegiei cu o degustare încântătoare de cidru, completată de o vizită la ferma lor pitorească de-a lungul pitorescului Sognefjord.
profruit machinery juice processing

LE PESSOIR DE LA VILLENEUVE – Franța

Sunt o afacere de familie din Franța, care produce suc de mere și cidru și oferă clienților servicii de presare a sucului. După câteva sezoane de muncă, cererea a devenit atât de mare încât au început să caute modernizarea utilajelor.