DALBO MUST – Finlanda - ProFruit

DALBO MUST – Finlanda

Suntem foarte mulțumiți de utilajele noastre de la ProFruit. Nu numai că mașinile sunt accesibile și de înaltă calitate, dar sunt și ușor și intuitiv de utilizat și am reușit să ne creștem producția. Sprijinul primit și comunicarea cu ProFruit au fost excelente.

Charlotta Sundqvist
Proprietar Dalbo Must
Finlanda

Despre client

Dalbo Must este o fermă de mere și o fabrică de producție de sucuri deținută de o familie din Finlanda. Afacerea început în 2013 cu scopul de a transforma excesul de recoltă de mere în ceva util – mult suc sănătos și natural.

Obiectiv

Pe măsură ce Dalbo Must obținea mai mulți clienți în fiecare an, au început să caute opțiuni pentru a-și crește eficiența în producția de suc.

Soluția

După o discuție amănunțită, am oferit utilaje complet automatizate pentru zdrobirea mere și producția de suc: moara de spălat fructe MAXIMILL 3000 și presa cu bandă POWERPRESS 750.

Beneficii

Moara noastră cu elevator pentru spălarea fructelor și presa cu bandă au crescut semnificativ eficiența zdrobirii merelor și a producției de suc. Mașinile au condus la un proces de lucru mai rapid, care a avantajat clientul, fiind atât convenabil, cât și ușor de utilizat.

Deoarece clientul a achiziționat ambele produse, aceasta i-a oferit și o dinamică de lucru mai bună, deoarece ambele mașini sunt proiectate și dezvoltate pentru a funcționa împreună. În acest fel toată munca se face automat și nu există întreruperi cauzate de obstacole sau de operațiuni manuale. Moara cu elevator de spălat spală merele și le zdrobește într-un piure care intră imediat în presa cu bandă pentru prelucrare ulterioară. Apoi piureul este presat de benzi și cilindrii care produc un suc sănătos și natural.

1
eficiență crescută

Beneficiarul a cumpărat

Puteți verifica utilajele comandate de clientul nostru și puteți verifica detaliile făcând clic pe oricare dintre produsele de mai jos.

Belt presses 800
Fruit pressing

Belt Press POWERPRESS 800

Belt presses POWERPRESS 800 are designed for pressing fruit, berry and vegetable mass. Fruit mass is placed on the belt which presses it against cylinders.

Alte Proiecte

Citiți articolele care prezintă alte proiecte ale noastre în care ne-am personalizat mașinile de prelucrare și umplere pentru fructe și le-am furnizat clienților noștri din întreaga lume.

Sadjarstvo Krepfl – Slovenia

Sandiarstvo Krepfl este o fermă de familie la a treia generație, situată în Rače, Slovenia, specializată în cultivarea și prelucrarea fructelor și fructe de pădure. Scopul lor principal a fost de a maximiza eficiența procesării fructelor, menținând în același timp calitatea ridicată a produsului.
pakurlan tila juice production

PAKURLAN TILA – Finlanda

Situată în Finlanda, o fermă de mere de producție locală nu numai că își vinde propriul suc de mere, ci oferă și un serviciu de presare a sucului. Căutând să sporească eficiența, ferma a implementat modificări în procesele sale de servicii.
cinder making

ODELSGUT – Norvegia

În urmă cu câțiva ani, Odelsgut a pornit într-o călătorie în producția de cidru și suc. Ei invită clienții să îmbrățișeze alura Norvegiei cu o degustare încântătoare de cidru, completată de o vizită la ferma lor pitorească de-a lungul pitorescului Sognefjord.
profruit machinery juice processing

LE PESSOIR DE LA VILLENEUVE – Franța

Sunt o afacere de familie din Franța, care produce suc de mere și cidru și oferă clienților servicii de presare a sucului. După câteva sezoane de muncă, cererea a devenit atât de mare încât au început să caute modernizarea utilajelor.