Profesioniști în producția de suc și mașini de prelucrare a fructelor - ProFruit

ProFruit Machinery™ produce echipamente pentru prelucrarea fructelor și legumelor. Oferim diverse linii de presare a sucului în funcție de nevoile dvs., facem comenzi individuale personalizate, proiectăm instalații complete de procesare.

Sadjarstvo Krepfl – Slovenia

Sandiarstvo Krepfl este o fermă de familie la a treia generație, situată în Rače, Slovenia, specializată în cultivarea și prelucrarea fructelor și fructe de pădure. Scopul lor principal a fost de a maximiza eficiența procesării fructelor, menținând în același timp calitatea ridicată a produsului.
pakurlan tila juice production

PAKURLAN TILA – Finlanda

Situată în Finlanda, o fermă de mere de producție locală nu numai că își vinde propriul suc de mere, ci oferă și un serviciu de presare a sucului. Căutând să sporească eficiența, ferma a implementat modificări în procesele sale de servicii.
cinder making

ODELSGUT – Norvegia

În urmă cu câțiva ani, Odelsgut a pornit într-o călătorie în producția de cidru și suc. Ei invită clienții să îmbrățișeze alura Norvegiei cu o degustare încântătoare de cidru, completată de o vizită la ferma lor pitorească de-a lungul pitorescului Sognefjord.
profruit machinery juice processing

LE PESSOIR DE LA VILLENEUVE – Franța

Sunt o afacere de familie din Franța, care produce suc de mere și cidru și oferă clienților servicii de presare a sucului. După câteva sezoane de muncă, cererea a devenit atât de mare încât au început să caute modernizarea utilajelor.
profruit machinery juice processing

KMETIJA KAJŽER – Slovenia

Kmetija Kajžer este o fermă montană care cultivă diverse culturi și produse, inclusiv recoltarea de mere și pere. Ei produc suc, vin și cidru și căutau să-și modernizeze mașinile.
Cider making machinery

ELEGAST CIDERY – Olanda

Cidrurul Elegast produce cidru natural din mere tradiționale din livadă olandeză. Ei căutau mașini cu o eficiență mai mare și au achiziționat o linie completă de procesare a fructelor.

DALBO MUST – Finlanda

Dalbo Must este o fermă de mere deținută de o familie și o fabrică de producție de sucuri din Finlanda. Pe măsură ce obțineau din ce în ce mai mulți clienți în fiecare an, au început să caute opțiuni pentru a-și crește eficiența în producția de suc.

Recenzii

Iată ce au de spus clienții noștri despre produsele noastre

Clienții noștri

Suntem mândri că lucrăm cu diferite companii din întreaga lume

Contactați-ne

Contactați-ne acum și vă vom răspunde la toate întrebările dorite