EU Project | Participation & Goals - ProFruit

Proiect UE

ProFruit Machinery™ participă la programul Fondului European de Dezvoltare Regională care a fost creat ca răspuns la pandemia COVID-19.

EU Project

Scopul proiectului UE: implementarea tehnologiei informației pentru gestionarea electronică a tranzacțiilor comerciale și creșterea veniturilor.

Rezultatul țintă: platformă de comerț electronic care permite beneficiarilor să achiziționeze în mod independent echipamente și piese de schimb, ceea ce va duce, de asemenea, la creșterea comenzilor și a vânzărilor.

Sursa de finanțare: Fondul European de Dezvoltare Regională. Finanțat ca parte a răspunsului Uniunii la pandemia de COVID-19.

Bugetul proiectului: 51 200,00 €

Suma finanțării: 38 400,00 €

Durata proiectului: 12 luni

Compania „ProFruit Machinery” produce echipamente de prelucrare a fructelor și legumelor, mașini de produs sucuri, precum și mașini de umplere Bag in Box.

În prezent, compania nu dispune de un sistem electronic de vânzări, funcțional și convenabil, pentru beneficiari. Pentru a crește competitivitatea și veniturile companiei, este planificată implementarea acestui proiect de comerț electronic, cu care beneficiarii clienții vor putea achiziționa echipamente și piese de schimb. Este planificat ca prin implementarea soluției de comerț electronic să deservim mai mulți beneficiari și astfel să creștem vânzările.

News about EU Project

Valori

Principalul nostru avantaj față de alți producători este experiența nu numai în producerea, ci și în utilizarea acestor utilaje. De aproape 10 ani lucrăm cu echipamente de presare a sucului. Astfel am dobândit cunoștințe despre toate problemele care vă pot complica munca. De aceea, vă oferim nu numai echipamentele noastre, ci și asistența și experiența noastră completă, astfel încât să puteți evita aceste probleme și să utilizați echipamentele noastre de înaltă calitate fără probleme nedorite.

done_all

Fiabilitate

Căutăm să îmbunătățim afacerea dvs. prin utilizarea soluțiilor noastre de succes dovedite.

stars

Cea mai înaltă calitate

Experiența noastră ne permite să producem utilaje care îndeplinesc cele mai înalte cerințe ale UE.

forum

Asistență cuprinzătoare

Garantam comunicare operativă, consiliere și ajutor în toate problemele.