Toate utilajele necesare pentru linii complete de fructe și legume - ProFruit

ProFruit Machinery produce echipamente de procesare a fructelor și legumelor, precum și mașini de umplere Bag in Box. Oferim mașini de procesare, linii complete de producție de suc în funcție de nevoile dvs., facem comenzi individuale personalizate, precum și proiectăm instalații complete de procesare.

Principalul nostru avantaj față de alți producători este că pe lângă faptul că producem acest utilaj, noi îl folosim și îl testăm personal la fabricile noastre de producție de suc pentru a asigura cea mai înaltă calitate și cea mai bună experiență de utilizare. Dezvoltarea utilajelor noastre constă, de asemenea, în comunicarea constantă cu beneficiarii, primind feedback, precum și în perfecționarea produselor noastre an de an prin implementarea de soluții inovatoare.

Suntem mândri să spunem că am produs și livrat utilaje în peste 35 de țări din întreaga lume, făcând din ProFruit Machinery un producător mondial de echipamente de procesare a fructelor și umplere de sucuri.

Fruit processing machinery for juice production
ProFruit Machinery

ProFruit Machinery este o companie de familie care a început cu tatăl și fiul și cu dorința lor comună de a oferi mai multe posibilități de procesare a fructelor și legumelor atât pentru liderii pieței, cât și pentru afacerile care aspiră să devină astfel într-o zi.

De peste 10 ani, lucrăm personal cu diverse mașini de prelucrare a fructelor și legumelor și echipamente de umplere Bag in Box la propriile noastre fabrici de presare a sucului Savos sultys. Astfel am testat echipamente de la aproape toți producătorii de pe piață, inclusiv liderii săi. În acest timp, am câștigat o experiență vastă în ceea ce privește componența utilajelor și problemele care apar la operarea acestora, am învățat din greșelile altor producători și am folosit aceste cunoștințe pentru a începe propria noastră producție de mașini, superioară concurenților noștri.

Valorile de bază pe care le susținem sunt fiabilitatea, cea mai înaltă calitate și asistență completă la toate problemele beneficiarului. Aceste valori sunt susținute și de faptul că echipa noastră este formată din profesioniști care lucrează în industria alimentară de peste 20 de ani și sunt capabili să ofere cele mai bune soluții tehnice.

În plus, oferim și ambalaje pentru lichide tip Bag in Box & Stand up Pouch de înaltă calitate, oferind astfel un set complet de produse – de la utilaje la consumabile și cunoștințe – care asigură cel mai înalt control al calității.

Contactați-ne și vă vom oferi utilaje de înaltă calitate, adaptate nevoilor dvs., precum și asistență și experiență completă, astfel vă putem oferi cele mai bune soluții personalizate pentru nevoile dvs.

ProFruit Machinery products
expand_more

Compania noastră produce mașini de presare a sucului și linii complete de procesare a fructelor și legumelor. Oferim utilaje în funcție de nevoile dumneavoastră, precum și echipamente personalizate și proiectăm instalații complete de procesare. Noi înșine lucrăm cu acest tip de utilaje de aproape 10 ani – acesta este motivul pentru care vă oferim asistență și service complet pentru cu echipamentele noastre de înaltă calitate.

Principalul nostru avantaj față de alți producători este experiența nu numai în producerea, ci și în utilizarea acestor utilaje. De aproape 10 ani lucrăm cu echipamente de presare a sucului. Astfel am dobândit cunoștințe despre toate problemele care vă pot complica munca. De aceea, vă oferim nu numai echipamentele noastre, ci și asistența și experiența noastră completă, astfel încât să puteți evita aceste probleme și să utilizați echipamentele noastre de înaltă calitate fără probleme nedorite.
done_all

Fiabilitate

Căutăm să îmbunătățim afacerea dvs. prin utilizarea soluțiilor noastre de succes dovedite.

stars

Cea mai înaltă calitate

Experiența noastră ne permite să producem utilaje care îndeplinesc cele mai înalte cerințe ale UE.

forum

Asistență cuprinzătoare

Garantam comunicare operativă, consiliere și ajutor în toate problemele.