Cu experiența ProFruit Machinery privind mașinile de prelucrare a fructelor, puteți produce cu încredere sucuri de fructe de calitate premium, cum ar fi cele din piersici, prune și cireșe.
Procesul începe cu descărcarea a produselor din containere folosind cuva basculantă UNLOADER 800. Transportorul de sortare sortează și zvântă produsele, asigurându-se că numai cele mai bune produse continuă în procesul tehnologic.
Fructele sortate sunt procesate cu tocătorul cu elevator pentru spălat fructe și legume MAXIMILL 3000. Procesul poate fi realizat și cu mașina de spălat cu bule și de tocat fructe cu elevator AQUAMILL, combinând eficient ambele etape de spălare și mărunțire sub formă de piure pentru procesare ulterioară.
Dacă piureul de fructe este fermentat în vederea distilării, este suficientă o etapă de separare a sâmburilor și pulpei cu mașina de separare DESTONE 500-1000-2000. Dacă se produce nectar cu pulpă, atunci se trece la etapa a 2-a, unde se obține pulpă de fructe fină și uniformă.
Pentru producția de distilat, piureul este fermentat în rezervoarele din oțel inoxidabil, pentru producția de nectar cu pulpă, cea mai bună opțiune pentru depozitarea și amestecarea sucului este rezervorul nostru închis, din oțel inoxidabil, echipat cu mixer. Cu ajutorul Omogenizatorului de Sucuri se asigură consistența și calitatea produsului, îndeplinind cele mai înalte standarde de gust și textură.
Pentru a garanta siguranța și longevitatea produselor, puteți folosi pasteurizatorul CLU/gaz HEAT 500/1000 sau pasteurizatorul electric ECO HEAT 300/500, fiecare oferind o pasteurizare sigură.
Cu mașina automată de umplut în Bag in Box sau Stand up Pouch AUTOFLOW sau cu stația de umplere și închidere a sticlelor, beneficiarul își poate ambalați fără efort sucul de fructe, pregătindu-l pentru distribuție și consum.