Ambalaje Bag in Box & Stand up Pouch - ProFruit

Ambalaje Bag in Box & Stand up Pouch

Oferim ambalaje Bag in Box, pachete Stand up Pouch (Pouch-up) și cutii de carton pentru Bag in Box.

Ambalajul Bag in Box este un set de ambalaje care constă dintr-o pungă de polietilenă multistrat cu barieră înaltă și o carcasă exterioară rigidă (cutie de carton, tambur, cutie etc.). Acest ambalaj este conceput pentru a conține în mod convenabil diverse lichide: suc, vin, vodcă, lichid dezinfectant, ulei, amestec de ouă, lapte etc.

În sortimentul nostru oferim pachete de la 1 l până la 220 l. De asemenea, oferim pachete cu diferite tipuri de închidere (robinete, capace de turnare, tuburi de lapte etc.) care asigură cea mai bună experiență de utilizare pentru fiecare produs. Pe lângă aceasta, puteți comanda, de asemenea, cutii de carton sau tamburi pentru pungi, precum și o alternativă inovatoare și mai convenabilă Bag in Box – ambalaj Stand up Pouch.

Bag in Box packaging full

De ce să alegeți ambalajul nostru Bag in Box?

Compania noastră nu lucrează doar cu mașini de prelucrare a fructelor de aproape 10 ani, ci și cu pachete Bag in Box în producția de suc. Aceste pachete le folosim noi înșine – de aceea putem garanta cea mai bună calitate și cel mai atractiv preț.

Securitate

Fiecare componentă a ambalajelor este produsă de același producător: de la filme până la o pungă finită. Acest lucru asigură o calitate superioară și reduce riscurile de defecte.

Preț

Oferim cu adevărat prețuri atractive – cereți o ofertă sau completați formularul de contact și convingeți-vă. De asemenea, oferim gratuit mostre.

Calitate

Procentul de defecte al ambalajelor este mai mic de 0,05%, cea mai înaltă calitate și suport complet sunt prioritățile noastre.

Packagin for juice stand up pouch

Ambalaje Stand up Pouch (Pouch-up)

Ambalajul inovator și actualizat Stand up Pouch este o alternativă Bag in Box mai convenabilă, concepută pentru a conține lichide, cum ar fi sucuri, uleiuri, vin și băuturi spirtoase.

Pachetele Stand up Pouch sunt fabricate din folii de barieră combinate, pentru a păstra lichidul în siguranță față de aer, soare și alte influențe. Stand up Pouch este ușor, arată bine, cu o amprentă de carbon foarte scăzută în comparație cu sticlele din sticlă și PET și nu necesită o cutie de carton.

Stand up Pouch asigură termenul de valabilitate de +1 an. Oferim pachete cu volum de la 0,75 l până la 5 l, de culoare albă, design universal sau un design personalizat.

Inovație – Ambalajul Stand up Pouch va înlocui sticlele PET în viitor!

De ce să alegeți ambalajul Stand up Pouch?

Nu numai că Stand Up Pouch este mai convenabil, deoarece nu necesită o cutie de carton suplimentară, dar are și o mulțime de alte beneficii.

Securitate

Este puternic, stabil și indestructibil. Nu se sparge ca sticla, nu se îndoaie și își păstrează forma frumoasă.

Design

Posibilitate de a alege dintre modelele albe, universale sau de a crea propriile modele. Un design personalizat oferă un spațiu larg pentru informațiile dvs. comerciale.

Rezistență

Pachetul protejează produsul de influențe exterioare precum soare, aer etc. Vă păstrează lichidul proaspăt și în siguranță.